About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, January 22, 2011

ending my super duper holiday :(

assalamualaikum :)






hari ini hari sabtu. supposely, aku dekat matrik sekarang. but then,mimpi apa ntah tetiba kolej extend satu hari lagi. good. tapi jangan dia tarik cny holiday suda. choi. im having too much plan on this cny. haha. yeah, sebenarnya hati memang nak balik pendang,sebab im too bored here. bukan apa. asyik duduk rumah je kan. nothing much that i can do. aku yang malaskepala hotak berserabut jugak ni pikirkan presentation yang blom ready lagi. haishh. nisa nisa, masa cuti buku hape pon tak sentuh. dah nak balik baru nak tergedik gedik risau yer. muahaha. chill babe. nasib baik besok takdak kelas lagi, kalau ada mati aku =,= 
balik dari cuti ni, kolej ada event called 'mini kakom' so, macam excited jugak lah nak jadi supporters 'civil eng' sebab saya tak masuk apa apa . lengai kan saya ni ? :( teheee,takpe la. kalau semua masuk sapa nak support right :D tenangkan hati seniri okay lah. that is for now. saja nak menconteng conteng kat blog ni. have a nice day everyone ! love ya. xoxoxo 

Friday, January 21, 2011

i got it ! thanks mak ! ;')

assalamualaikum semua. 


hati aku tengah berbunga bunga. tehheeee :) tau kenapa ? ;D
hasil pujuk rayu aku, tadaaaa ! i got it. its my new ipod la. alhamdulillah. thanks mak, thanks Allah!
semalam, aku keluar makan dengan mak dekat tesco extra. then, pi beli barang untuk bawak balik pendang. sumpah,ramai gila orang semalam dekat tesco sampai trolley pon habis. haishh. parah ni ;)
dah habis ambik barang, beratur bapak panjang macam hape lagi. sigh. sabar je la. lepas tu, sempat la memujuk rayu kat mak mintak ipod. merengek rengek tarik baju macam budak kecik mintak sweets. *sumpah tipu. mak vrooommm kereta pi jusco seberang prai. kebetulan,aku bagitau mak kat jusco baru buka outlet switch. apa lagi ? dapat lah ! yeayyy. alhamdulillah. terima kasih mak. again and again. i'll take care of it. promise ! ;D


ipod nano multi touch :)
please be nice to me ! :)


yeah,ni lah ! sejibik. aku ambik warna ni.


actually,aku dah pegang warna pink. but my mum said choose any colour but not pink please. everything is in pink. aiyaa, takpe la. aku pilih warna mak. she said silver looks elegant. anything mak. as long as i got it. colourless pon takpe ! ;)




again and again.thousand of thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)



Sunday, January 16, 2011

bila aku punya kamu.



i never dream that my dream will come true
to have you with me along the journey
i do realised that we never meant to be.
i just wish you to have the happy life ever after with your love one.
im just hurt.





thank you :')



-khairunissa rosle-



merapu.

hye hye,everyone !


terasa boring pulak duduk rumah ni haa. ayoyo,selalu camni kan. im dead bored ! ajak mak pi jalan jalan,mak takmau. keluar dengan bf satgi baru tau :0 ada ke ? teheeee. tak la, saja gedik ni. semalam saya outing dengan my cute kaklong. dia ja la yang ada kan. tapi, quite fun lahh ! saket kaki berjalan. luruh telinga dok dengar kaklong cerita pasal uitm,kulinari and so on. tapi, i like ! im happy sejak sejak dia dah dapat sambung study ni kan. syukur alhamdulillah.


okay. review pasal wayang semalam. khurafat ! yeah, best ! quite scary cerita tu. suka ja nak bagi orang terkejut. takut doe ! nasib baik tak terpelanting popcorn yang aku beli. thanks to kaklong too. sebab aku asyik sembunyi belakang dia ja bila time suspen suspen tuu. haiyyaaaa ! lawak jugak dengar orang menjerit ja memanjang. my commend : tak rugi lah duit kalau pi tengok. syamsul yusof pun tak payah susah2 nak ganti balik duit kan. liyana jasmay look so cute with hijab. super duper cute ! 


im craving for koey teow kung fu now. puas dah pujuk mak pi my favourite place tapi dia malas pulak dahhhh. mummy, your daughter ni bukan selalu dapat balik lama lama camni. pleaseeeeeeee ! :'( dekat kolej tu, koey teow kung fu macam koey teow masak air ja. aku kung fu jugak makcik ni. haishh! jom jom jom,please. sapa nak bawak saya niiii ? =='


mummy,pleaseeeeeee ;)


bila diri sudah keboringan,mula la nak bukak balik games dekat facebook yang dulu banyak banyak level. dah lama gila tinggal. main lah balik. haha ! happy island aku, ada la lagi games baru yang aku join. puncanya,BORING. 

okay la. dah takmau tulih. nak main game. bye sayangssss sekalian. xoxo 





Saturday, January 15, 2011

erti kemerdekaan seketika.

assalamualaikum 


billions of alhamdulillah as i have ended my mid semester examination. =='


yeah. another three month left. fuhhh, sesak kepala otak ni. sikit sebanyak aku setuju jugak la cakap those teachers and seniors dekat sekolah dulu yang cakap matriks is tough. haha, tough kalau tak study la. tapi,memang tough lah ! soo true !im blogging from penang now. haleluyahh ! semalam macam tegar takmau tido,nak study sampai subuh but then due to my migrain. it has been cancelled! aku tido pukul 11 then pukul 3 baru bangun pulak cover apa apa yang patut. boleh la. chemistry tadi ALHAMDULILLAH. insyaAllah, tak fail kot ! 


tapi kannnnnn, aku frust doe ! time buat kimia tadi. last question, masuk Hess Law. tengok soalan tu ada, senyum lebar aku :) bajet boleh dapat full mark ah. then bila buat tu, macam tak dapat lak equation last tu. kalau tak dapat ja takpa,ni time last masa lecturer dah kat sebelah gaya nak kutip kertas,aku dapat. gelabah biawak akuuuu.sempat tulis equation but tak sempat kira enthalphy dia. cess ! 



on the way nak pi dewan for the last exam. :)

im planning of going out with kaklong since banyak budak matrik soksek semua duduk jauh jauh an. so, baik takyah dok ajak ramai ramai. at the end,tinggal berapa kerat ja. perabih kedit dok send kat ramai ramai. okay,stop babbling. nak pi tengok khurafat niiii. haha.

okie dokie guys. i'll always update since im in the middlie of the holiday. tapi tak la lama macam Amirah Azman cuti kan kan ? Teheeeee :)

done! have a nice day people love you all tight tight 






Friday, January 7, 2011

muet :'(

hello there,assalamualaikum.


hari ni gedik gedik jugak nak post something here. nothing much to say. but for your information,i just got my MUET result. a little bit frustrated. im hoping more. sigh. its okay. rezeki takat tu jaaa. haiyooo.



tehee,mengada nak tayang. 

ada jugak yang dapat Band 4, congratulations ! Band 5, im not really sure. haha. then, petang tu jugak serbu bilik HEP,pi amik slip MUET tu.  my english lecturer cakap dalam slip tu ada details about our marks untuk every task including your overall marks. sigh. sekali lagi, aku frust. about 9 marks lagi before i can jump into Band 4. wth ?! sakit hati betoiiii. my writing really sucks. apa yang aku tulis pon tak tau la. tapi memang sikit la senang cakap. toink toink. now, everything ruined. baru ingat nak apply tesl. memang tak layak lah kan. tesl need at least Band 4 doe. :'(
maybe, im born to be engineer kot ! :P just going to stick with it. ada hikmahnya tuuu ! so, stop dreaming of being an english lecturer, dear nissa ! :D chill,babe. jadi la engineering lecturer,maybe. insyaAllah. pray for my success,people. love yaaa till the end. :* supposely,by this time, im having a fun time with the books. the exam is really close. berapa hari ja lagi sengal ! 








sudah sudah. im done. serius ni :) stop typing nissa ! HAHA, really got to go now. if not, im going to fail for my UPS 2. the books are waiting. 'nissa, come to us nowww ! jerk ! :D



Tuesday, January 4, 2011

tahun 2011

review 2010,

too many things happened in year 2010 that had makes me smiled nor cried.

teheeee. yes, tahun 2010 melakarkan banyak kejadian suka dan duka. psst, memang aku terlambat sikit nak post pasal new year ni. biasalah, orang busy an. tak boleh nak watpa lahh. haha. 2010, aku terima result SPM, aku terima tawaran matrikulasi, aku masuk hospital, aku berjaya menghabiskan sisa sisa semester pertama. too many things that i could not describes with word ! the feelings, the crazy moments, the friendship, SYOKK ! 2010, menjadikan saya seorang perempuan yang lebih matang even i have to stay single. its okay ! tak mati pon takde boyfie. when the time has come, i will ! gatai ! bila 2011 datang, saya semakin takut. takut untuk menghadapi liku liku perjalanan hidup yang pada saya masih samar samar. i cant predict what is going to happen in future. im really hoping everything will turn well. insyaAllah :D saya mahu jadi apa yaaa ?




2011, please be nice to me. pleaseeeeeee. im begging you. im having the final this april and nak masuk universiti on september.  hoping that all my dreams had come true ! Ya ALLAH, permudahkan lah urusan hamba-Mu ini. :')

nak jadi insan yang ceria just like the cute cupcakes ! pleaseee. takde motif pon letak gambar tuu. saja jaaaa. :P 

im having my UPS 2 less than one week. insyaAllah, everythings gonna be alrite. usaha,usaha,usaha ! tawakal jangan lupa!

done, tanak panjang panjang. bukan ada yang nak baca pon. sekadar memuaskan hati sendiri. kalau ada yang tak senang dengan entry entry saya. korang memang nak buat aku gelak guling guling. tau pasaipa ? dah tau tak suka, buat apa masuk sini, JALAN LAH ! tak payah nak bertenggek semata mata nak mengutuk orang ! nothing worth, for your information. ! just go ! blah la wei ! haha,  soryyyyy :*



i miss my besties damn much ! apa la yang depa dok buat ? :'(