About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, November 5, 2010

syok habis!

hey,hey!

mood blogging kembali! so, here i am ! okay, this post is actually pasal my last outing with schoolmates. best doe !walaupun sebenarnya tiap tiap kali keluar memang best pon !


okay.first day, lawat sekolah tercinta.mula mula plan, sekali dengan boys. but then, tiba tiba ja diorang cancel sebab kereta one of my friend rosak.nothing that we can do.kita hanya mampu merancang,Allah yang tentukan.redah jugak even malu malu kambing je semua.iyala kan.confirm juniors semua usyar pelik plus jeling jeling.nak tegur the teachers pulak kan. adoi !sapa suruh gatai sangat nak pi kan !  alhamdulillah,jumpa ramai jugak la cikgu even banyak buang masa dekat kantin ja. HAHA. cikgu cikgu yang kitorang jumpa, teacher razana, sir suhaimee, cikgu zikri, ustazah hanim, abah saedin, cikgu hisan, cikgu ruhizam, sir tan, dah tak ingat lah ! =,= naik asrama yang dah lain banyak sangat. apa lagi,tangkap gambar lah ! pusing pusing, then turun. futsal court pun dah siap. sempoi doe ! banyak la benda yang buat kami macam 'eh,kat sini boleh jalan tak' 'eh,betol ke ni'. congrats, Soksek! masa kat sana, macam terkilan  dengan one of the teachers. sigh. kitorang punya la beriya iya senyum macam kambing kat beliau. buat taktau ja,siap jerit sana sini lagi time kitorang lalu sebelah beliau. adoiiii. malas doe jadik camni. serius,ta best ! banyak cikgu cikgu lain cam lompat lompat happy ja tengok kami. time kat beliau, macam ta kenal. nampak macam mak bapak orang ke kami ni ? tak paham tol ! hmphh!kuciwa sebab tak dapat jumpa cikgu putri, cikgu haliza, cikgu nordin, cikgu zuraida. hmm, tak pa la . maybe lain kali la kot. InsyaAllah ;) then, kuar makan dengan teacher razana dekat mee kuah ketam. tempat favourite cikgu cikgu soksek,i guess. from soksek, kami vroomm pi penang island pulak even masa tu dah pukul tiga ! pusing punya pusing, sampai rumah pukul tujuh lebih taw. anak dara oh anak dara ! ;P

second day, lambat sikit la kuar rumah. naik feri pi penang. sampai sana, haiqal and aizam dah menanti. then, kitorang pi melantak dekat pdang kota lama. makan mee goreng sotong. saya dengan fara makan nasi goreng cabai melaka cili padi. pedas sampai ternganga mulut dua dua orang. ;) then, time tu macam dah lambat sangat, sembahyang semua siap, then pi gurney plaza. wayang ! excited plus plus dah. tengok cerita pa tau ? BURIED ! okay, time ni, macam semua sumpah seranah nak kuar. bodoh sial !!! cerita sangat bengong. haji bakhil punya cerita. taktau la kalau bagi yang penchinta seni nak cakap best or what but for me dengan my friends semua, the movie was like helll. nak tau?
dari awal sampai habis, just cerita pasal actor, Ryan Reynolds berlakon dalam keranda. just tunjuk handphone lama, torchligt,pen,air,ular, thats all ! nothing else ! euww. what film was that ? dia kena tanam hidup hidup dalam tu dengan warga iraq. then, dia call banyak orang mintak tolong. tapi, langsung tak tunjuk diorang tu. just the sake of him ! budjet untuk filem hampeh camtu berapa ja kot! pfftttt. sucks !




nak takmau banyak cerita.
layan gambar saja ya. ;)






padang kota lama 


tunggu feri yang tak muncul =,=



mamu,haiqal,aizam ;)



♥ asrama puteri 


eh,sama tinggi ke nad ?



thanks, guys ! im totally happy spending time with you guys ! thanks to the driver yang sanggup habiskan minyak bawak kami round penang. thanks to haiqal,nad,fara,aizam,mus. you guys make my day ! love you all tight tight. terbaik lahhh ! xoxo ;)))


♥ ♥ 



done ! 

have a nice day,peeps ! 
love you ;)



Wednesday, November 3, 2010

take note,pls!

dear friends,
due to few problem that come across me recently
i have to private my blog for a while.

invited readers only.
sensitif issues, i guess. ;)

see you again.
love you <3