About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Tuesday, January 4, 2011

tahun 2011

review 2010,

too many things happened in year 2010 that had makes me smiled nor cried.

teheeee. yes, tahun 2010 melakarkan banyak kejadian suka dan duka. psst, memang aku terlambat sikit nak post pasal new year ni. biasalah, orang busy an. tak boleh nak watpa lahh. haha. 2010, aku terima result SPM, aku terima tawaran matrikulasi, aku masuk hospital, aku berjaya menghabiskan sisa sisa semester pertama. too many things that i could not describes with word ! the feelings, the crazy moments, the friendship, SYOKK ! 2010, menjadikan saya seorang perempuan yang lebih matang even i have to stay single. its okay ! tak mati pon takde boyfie. when the time has come, i will ! gatai ! bila 2011 datang, saya semakin takut. takut untuk menghadapi liku liku perjalanan hidup yang pada saya masih samar samar. i cant predict what is going to happen in future. im really hoping everything will turn well. insyaAllah :D saya mahu jadi apa yaaa ?




2011, please be nice to me. pleaseeeeeee. im begging you. im having the final this april and nak masuk universiti on september.  hoping that all my dreams had come true ! Ya ALLAH, permudahkan lah urusan hamba-Mu ini. :')

nak jadi insan yang ceria just like the cute cupcakes ! pleaseee. takde motif pon letak gambar tuu. saja jaaaa. :P 

im having my UPS 2 less than one week. insyaAllah, everythings gonna be alrite. usaha,usaha,usaha ! tawakal jangan lupa!

done, tanak panjang panjang. bukan ada yang nak baca pon. sekadar memuaskan hati sendiri. kalau ada yang tak senang dengan entry entry saya. korang memang nak buat aku gelak guling guling. tau pasaipa ? dah tau tak suka, buat apa masuk sini, JALAN LAH ! tak payah nak bertenggek semata mata nak mengutuk orang ! nothing worth, for your information. ! just go ! blah la wei ! haha,  soryyyyy :*



i miss my besties damn much ! apa la yang depa dok buat ? :'(

2 comments:

  1. ala, celoteh je pjg2. x kesah org x bc pun. but hey! I do read yours ;)

    ReplyDelete
  2. thanks a lot mirah :')
    where's yours ? nak jugakkk :D

    ReplyDelete