About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, January 15, 2011

erti kemerdekaan seketika.

assalamualaikum 


billions of alhamdulillah as i have ended my mid semester examination. =='


yeah. another three month left. fuhhh, sesak kepala otak ni. sikit sebanyak aku setuju jugak la cakap those teachers and seniors dekat sekolah dulu yang cakap matriks is tough. haha, tough kalau tak study la. tapi,memang tough lah ! soo true !im blogging from penang now. haleluyahh ! semalam macam tegar takmau tido,nak study sampai subuh but then due to my migrain. it has been cancelled! aku tido pukul 11 then pukul 3 baru bangun pulak cover apa apa yang patut. boleh la. chemistry tadi ALHAMDULILLAH. insyaAllah, tak fail kot ! 


tapi kannnnnn, aku frust doe ! time buat kimia tadi. last question, masuk Hess Law. tengok soalan tu ada, senyum lebar aku :) bajet boleh dapat full mark ah. then bila buat tu, macam tak dapat lak equation last tu. kalau tak dapat ja takpa,ni time last masa lecturer dah kat sebelah gaya nak kutip kertas,aku dapat. gelabah biawak akuuuu.sempat tulis equation but tak sempat kira enthalphy dia. cess ! 



on the way nak pi dewan for the last exam. :)

im planning of going out with kaklong since banyak budak matrik soksek semua duduk jauh jauh an. so, baik takyah dok ajak ramai ramai. at the end,tinggal berapa kerat ja. perabih kedit dok send kat ramai ramai. okay,stop babbling. nak pi tengok khurafat niiii. haha.

okie dokie guys. i'll always update since im in the middlie of the holiday. tapi tak la lama macam Amirah Azman cuti kan kan ? Teheeeee :)

done! have a nice day people love you all tight tight 






5 comments:

  1. ala terharunya.. ada nama saya.. =') tp takut dgn results huhu. hope you'll get a good result for this ups and coming pspm ;)

    ReplyDelete
  2. baik baik. thanks a lot ! saya paham perasaan takot result itu ;) chill bebeh. gempak punya. im scared of mine too ! even it is just UPS. ;'(

    ReplyDelete
  3. amin. =') but still, takut! argh! =/ haritu pspm dpt brapa? =) insyaAllah ok punya ;)

    ReplyDelete
  4. pspm ? cukup cukup makan ja mirah.lagi sikit dari cik abang awak tu. hehe. tapi,okay la. pass my target. alhamdulillah. ;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah la kalau macamtu. ;)

    ReplyDelete