About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Tuesday, August 23, 2011

Super awesome :) Entry khas: Mulan Syafiqah.

Entry dibuat atas dasar keterujaan yang teramat tinggi. HAHA. I had just reviewed the super awesome Blackberry Bold 4 or 9900. Sempoi lahh. Kenapa saya pakai Iphone ? Satu ja sebab dia. Because saya tak suka bentuk Blackberry Bold 9780. Kecik ! I prefer Blackberry Bold 9000 lagi. So,tiba2 when I review 9900,bentuk dia sejibik sejamban macam 9000. Ouh,terus jatuh cinta tak cakap banyak. Plus, ada touch screen siap ! Hadoi la. Nafsuuuu ! Apa nak buat ni ?

Sapa yang dah confuse tengok banyak sangat 9000,9900. HAHA. Meh,meh. Nak tunjuk !

Okay,the first one :

Bold 9000. Ini yang saya prefer tapi dalam2 dia tak best sangat.



Ini yang second : Bentuk tak best tapi dalam upgrade lebih sikit dari 9000




Ini gabungan dia la kot : Bold 9900
Bentuk best,dalam lagi upgrade. Touch screen ! HARGA PUN UPGRADE =='


Apa nak buat ? Hati sudah jatuh cinta. Berkenan ? Dekat Malaysia belum keluar lagi. Sabar ehh. 15 September ni start jual. Kumpul duit raya banyak banyak. Boleh la beli. Maybe around RM2+++ kot. Saya ? Not decide yet. Tengok keadaan dulu. Okay chow ! Ohh, Mulan Syafiqah,jangan marah I buat entry ni. Sabar sabar. Kan bulan puasa ni. Muuahh ! Love youuuu <3 ;P



1 comment:

  1. terasa macam segala makian nak keluaq kat sini. eisyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuajaqqqq! grrrrr

    ReplyDelete