About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, August 27, 2011

Iftar with Soksek's Friends (:

Assalamualaikum.

Dah lama tidak menjengah ke blog ni. Fuh,memang lama. Bukan takmau,tapi macam selalu cakap. Dah takdak benda nak tulis. Yes,maybe because duduk rumah saja. So,nothing to tell you people. Okay,hasrat untuk berbuka puasa bersama makcik2 dan pakcik2 kesayangan saya dah accomplished ! Before this pun,dah berbuka dengan my kesayanganss dekat Johnys' QB. Just takdak gambar,because Mulan Syafiqah sangat pemalas. Kali ni ada but only one. Yang lain semua ada pada other people.

First,keluar around tengahari. Fetch my brother from asrama Soksek sebab dia cuti raya and malas nak balik naik bas. So,pi la ambik with Izzati and Farah. Then,pi settle pejabat pos dengan tunaikan cek Cik Farah. Balik, petang tu lepas asar,Aqilah mai rumah,ambik saya farah and Seha. Pi ambik Kakak Farah and patah balik rumah dia. Jalan,mak datok punya sesak. Dah lambat dah waktu tu. So, sampai dekat Kg Pelet pon dah azan. Before tu,kami dah call siap2 reserved meja and order makanan sebab takut nanti lambat sangat dapat makan. Tempat dia memang pack dengan orang. Parking pon full. Sampai2 tu, makanan dah ada and we are the last one to arrived. Kereta izzati and Paklah sampai dulu. We came along with Izzati's friends yang iftar sekali dengan kita. Tapi,makanan tak cukup. So, meja kami jugak la yang dapat last sekali. Mana tak makan lagi dengan nak kejar maghrib. Alhamdulillah,sempat la maghrib even dah hujung2 dah time tu kan. Nak share makanan dia. Ramai yang order Nasi Beriyani Ayam Kampung dia. Price is around RM15.00. Boleh la tahan kan. Lapar punya pasal. Tibai jaa.



Ni Nasi Beriyani Ayam Kampung

Habis makan,maghrib sdi surau yang disediakan kat tempat tu. Then,bayar bayar. Balik. Hujan lebat pulak kan. So,agak rushing la jugak. Sampai rumah around 10.45 pm. 


So,merasa la nak jumpa kawan kawan tersayang especially Izzati and Paklah because lama jugak tak jumpa depa dua. Farah and pait pon harus dan wajib jumpa memandangkan kedua2nya akan berada jauh nanti :'( Seha and aqilah,thank you jugak sebab sudi mai. Sayang hampa ! :)



Bye,Annyeong (:



No comments:

Post a Comment