About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, February 4, 2011

hati gumbira bertemu mereka

assalamualaikum everyone. dah lama tak berblogging. almost everyday i will opened this but have no idea about what to be written in here. okay, now i one !
semalam, aku hang out dengan my girls. syok habis ! even pi tempat yang biasa biasa saja. RNR kot kami lepak. but still lots of memories that we created. banyak gelak dan tawa. i really enjoyed it! dah lama kot tak gelak puas puas macam ni. rindu gila dekat kesengalan mereka mereka. :')


first, pi jenguk kaklong dekat rnr gurun. sampai sana, melantak dulu. punya la lapaq dari pagi tak makan pa. sembang lah, ambik gambaq la. pot pet itu ini and yes im happy. thank you so much girls. lepak rumah cimot. rindu gila kat minah ni. punya la lama tak jumpa dia. muah! best lah. kat rumah angah ada kenduri cukur kepala, kami pulak pi dengan pakaian yang memang sopan. HAHA. gila toi. memang mak mertua tak pandang sebelah mata pun ah. confirm ! sory la yer, kami pi tak plan pon. terus pi ja. baju pon lawa lah !


to the girls : thank you so much. really love every single moments that i had spent with you. rindu kenangan 5 fikrah. all the voices. cimot, che rah, kaklong, mulan syafiqah, paryani,aqilah, bunny. semua semua lah. rindu ! not to forget, raihan nabilah ! i love you so much dear ! nak your hard disk plssss :) duduk dekat matrik, im pressured. dengan makhluk makhluk Allah yang really annoying. certain okeh. but then, you guys make my day. terima kasih daun keladi, ada rezeki jumpa lagi. muaahhhhh!


jom layan gambar

edited ! yang bawah2 semua dah tak edit. harap maaf !




dekat rumah cimot ! banyak sungguh beg !



i heart them ! muah ~


korea ! korea ! haha :)


two gourgeous woman ! :D



its a miracle kot ! :P


they coloured my day ! thanks :')


thank youuuu. DONE !





No comments:

Post a Comment