About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, October 16, 2010

tersedar ;)

tadi aku ber blogwalking

i found this.


sila baca dengan fikiran dan akal yang waras.

adakah ini takdir hidup aku?

i still remember when im still in form 5,our class likes to sembang sembang kosong.most of us decided not to accept matriculation including me okay.we was like mati mati taknak masuk matriks.as myself,gila gila punya pangkah matrikulasi as i know dekat sekolah pon tak boleh nak survive dengan those subjects,nak pi matriks pulak.big dreams,i thought.

my teachers dulu pon dah cakap ayat berbisaaa punya.

"hampa ni jangan dok harap la nak masuk matrik kalau tak strong subject2 elektif ni,kalau nak masuk gak bawak mak ayah nak kereta,masuk dalam matrik tu,pusing satu matrik.kuar balik.TITIK!

fuuhhhh,menusuk ke jantung paling dalam.

but,then.where am i now?

okay bukan nak bangga but sedih sebenarnya.
i really dont understand.why im here?
baik kahwin lagi bagus.opps!

okay.
berpijak pada bumi yang nyata.

ADA HIKMAH DI SEBALIK SETIAP KEJADIAN.

insyaallah.

i will find my ways. ;)



1 comment: