About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Sunday, October 31, 2010

its been a long time ;)

bismillah.


lama suda tak berblogging di sini, hello anda ? hye kamu ? teheeeeeee ;D
hmm,im now addicted dengan tumblr lah. ahha! since when ? entah la,since tengok tumblr tu macam cute je. at the first place,macam tak pandai nak guna benda alah tu but then,selongkar punya selongkar pandai jugak. ngee ;)
im currently at home for my first semester hols. yes, mula mula macam excited plus plus nak balik hols. bila dah balik,pffffffffttttttttttttttt! boring gila bapak kot! nasib baik ada peneman setia i ni,kalau tak sumpah i terjun lombong*hiperbola sebentar 


firsly,talking about my first semester examination. alhamdulillah. boleh ke tak boleh buat,lain cerita. alhamdulillah because i managed to sit for all the papers without any sakit sakit or any gangguan emosi. terima kasih,Allah. deep in my heart,it was hard for me and i have no idea what is my result will turn to. I have tried my best,insyaAllah. sekarang, hanya mampu tawakaltuallah dan banyak berdoa. 


secondly,my holidays is almost come to the end. eventhough, i have more than 5 days to go. mengada la kau! sebab rasa macam remote control untuk holidays hours ni move faster than before kan kan ? mesti semua orang pun rasa macam tu an. hehehe ;D bila dah start kuliah balik,mula rasa lambat pulak. HAHA :) its normal for students life.frankly speaking,this holidays was a bit meaningless. im hoping that this week will be more interesting when my besties semua nak ajak keluar. miss nadiyah pun nak mendarat ke penang esok. so,hoping everything turn well. insyaAllah. planning of meeting them and going to school to meet the teachers and my sister, Diyana. insyaAllah.


bila balik ke kolej this weekends,im freaking scared of the result even lambat lagi nak keluar. pfft! hate the moments everytime the result are out.UPSR,PMR,SPM, even the montly examination. masa tu lah,rasa nak muntah,kencing,berak semua sekali. eeuuwww! ;P and now,im going to face it again and again. OMG!










END ;)



No comments:

Post a Comment