About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Tuesday, September 7, 2010

at last,aku bakal pulang berhari raya!

assalamualaikum semua!
wah3,semua dah bertukar mood yer.kalau dulu sibuk dengan assignment,test,kuiz,
but now,semua dah switch on mood raya kan!
guess what?malam ni,saya langsung tak sentuh buku.lepas berbuka puasa,sembahyang,then
merapu meraban dengan zu,husna dgn za sampai pukul berapa ntah.PACK BAJU macam nak balik sebulan,teheeee.then,sekarang.bersenang lenang atas katil online.haha!
im going back tomorrow,everybody!excited plus plus plus!!


tomorrow,my best buddy will fetch me and aizam.ngee.its nothing.aizam nak save budget.so,dia tumpang lah kitorang.salah ke?plus,he is our friends too!
insyaallah,kalau takde aral melintang,kita jumpa kaklong dekat RnR dulu ehh?


balik nanti,saya nak cari kasut raya and tudung or shawl for my baju kurung.
act,i have no idea of thinking what is my baju kurung looks like.kenapa?tak percaya?
iyalah,semua my mum yang pilih,hantar tailor.bila i call my mum,she said 'dah siap dah.ada kat rumah ni haa'
nisa hanya mampu tersenyum kambing.baik dari takde baju raya terus kan kan kan?


i tak paham sangat sangat.kenapa tak boleh lepaskan student kmtk balik awal?sayang sngat ke kat kitorang sampai nak balik raya pon kena ikot prosedur.kitorang balik two days before raya but those people had never think of us.saya tak puas hati tapi saya tetap terpaksa akur.tambah tambah,lepas banyak sangat dah peraturan yang dikeluarkan macam duduk dalam penjara.oh,maybe penjara is better kot~
susah betol!orang baru rancang nak balik awal,then sempat la nak pergi usya usya selendang.
gerammmmmm!


enough!lagi banyak menaip,lagi banyak benda benda tak baik keluar. astagfirullah 

No comments:

Post a Comment