About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Tuesday, August 17, 2010

sacrificing

dear friends,


nisa tengah bersedih hati. -______-
ingat tak masa entry yang lepas nisa happy gedik gedik nak balek rumah.tapi at last,nisa dah ambik keputusan tak jadi balik.wahai hati,jangan kau berduka!nisa tak jadi balik pon untuk kebaikan nisa jugak.kalau ikutkan hati,semua orang nak balik an?


tiba tiba rasa cam banyak gila keja yang nisa rasa takkan siap kalau nisa balik rumah nanti.for sure,kat rumah memang tak sempat nak pegang buku + MALAS +BANYAK GODAAN!


-building drawing sampai empat lukisan belum siap
-kena study physics chapter 8 yang macam bengong benging lagi.
-tutorial math chapter 6 belum sentuh lagi
malas lah nak list,pening pala otak ni!


dah dah,
nisa nak bersama buku terchenta pulak
chaiyok chaiyok!
:)(:  

No comments:

Post a Comment