About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Sunday, August 15, 2010

assalamualaikum :)
alhamdulillah,dah masuk 5 ramadhan!
hoho,sangat gumbira bila balik minggu ni.dapat berbuka dengan mak dan adekku!
puasa kah? :P
rasa rasa dah cakap kan entry yang lepas.haha.suka punya pasal,ulang balik.
guess what?khamis ni maybe balik lagi KOT!im not so sure yet.takot ada apa apa hal yang menghalang,nanti saya yang frust menonggeng sampai tertonggeng tonggeng! :P

one more thing,i've got the new bag!
its ROXY!
ada hikmah bila saya beli lambat lambat.
dah sale gila bapak!
kalau beli hari mau melayang layang duit kuh!
persoalannnya,duit aku kah?
ngee
nope nope
my mum yang bayar.
saya sayang nak pakai elaun.
berkepuk je dalam bank.
tak nak keluarkan.
pandai kan nisa ni?
belum tanya mak lagi,boleh tak nak balik minggu ni.
tapi,rasa rasa macam boleh je.
nak cari kasut pulak!
nisa dah berkurun tak shopping sakan taw!
teetttttt ! :D


books Pictures, Images and Photos


nisa sekarang banyak sangat homework!
gunung jerai pon kalah.
cecehh,mentang mentang duduk kedah.
kalau dulu,guna bukit mertajam je.
sekarang dah advance sket.LOL
hah!dah melalut. (:
dah dah cepat!nisa nak kena study sekarang.
SEMANGAT!



bai :)(:

No comments:

Post a Comment