About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, August 20, 2010

home sweet home

hello,hello (:

nisa is currently at home.why?why?tak percaya kah?
blogging di waktu subuh.tadi sahur minum ayaq kosong ja
mak kejut lambat.suruh siap nak ajak kuar makan.mana nak sempat an?nak siap lagi.dah la tengah mamai mamai baru bangun tido.so,nisa cakap la dekat mak tak payah la kuar.sahur kat rumah ja.so,hambik kau!minum ja la ayaq kosong an.takpa takpa.SEMANGAT!

okay okay.sekarang nak cerita,macamana nisa boleh terlepas sampai penang ni?pelik bin ajaib kan kan?entry lepas nisa bagitau,nak stay kat pendang.taknak balik kan?

TAPI
ada pulak program hari sabtu ni.program dengan MSU.apa entah?so,dari nisa duduk sana tak siap gak keja.baik nisa balik.lagi best!program tu dari pukul 0800-1600.lama kan?ish ish.spoiler betol.nisa baru nak SPIRIT sikit siapkan keja yang bertimbuntimbun tu.waaaa T_T

kejap lagi nisa dengan zue nak pi shopping!tapi,belum decide kat mana.just wait and see lahh!

malas suda mau menaip FULLSTOP (:

No comments:

Post a Comment