About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, August 28, 2010

B.E.N.C.I.

sumpah,saya sakit hati.sumpah,saya geram!tolong lah wahai manusia manusia sekalian.tolong jangan suka berpura pura anda sangat baik sedangkan hati anda sangat hitam.tak payah nak berlagak baik sedangkan perlakuan dan segala tindakan anda menunjukkan anda sebaliknya.semua ibu bapa di dunia ni akan ajar anak dia berkelakuan baik.cuma ikut kita ja nak menurut kata ibu bapa kita atau tak.aku takkan cakap benda macam ini kalau benda ini baru first time berlaku pada aku.i can still accept it.im really pissed off right now.i hate people who tend to talk about others bad attitude but that person also done the same thing.what the hell,dudes!khairunissa rosle masih punya kesabaran namun kalau makin hari makin tipis,meletup jugak nanti.tolong jangan bagi saya marah.semua orang tak terlepas dari dosa okay termasuk AWAK!no need to say such nonsense thing yang awak sendiri tak paham.I  HATE IT DAMN MUCH.this is the first time im expressing this in my blog.and i hope this is the last one.im not so sure that you will read this or not.but do i care?huh!perlukah saya menjga hati anda sedangkan im so sure 100% that you dont even care about mine,right?uhh,really really sakit hati tahap dewa!


saya tak nak tengok muka awak lagi,boleh tak?
get out of my life!



2 comments: