About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, June 25, 2010

saya di tag oleh sis syifa!

winkwink.saya nak jawab soalan soalan exam yang diberi oleh cikgu syifa.haha!:D
susah ouww!jom jom baca sekali!


Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?

pikirkan hw yang berlungguk lungguk macam tak penah nak abis,pkir UPS,pikir mak kat uma.nak balikkk! :'(


2.Apakah nama samaran you all?
err.nisa.isya.keon.khairun. :))


3.Berikan 3 orang yang you all sayang?
mak,abah,adik




4.Panggilan untuk "si dia"?
siapakah? :)




5.Hadiah yang you all impikan daripada seseorang yang istimewa?
erm.vacation berdua!teheee



6.Blog yang mane yang you all suke visit?
blog yang sangat sangat cute dgn blog seniors.haha! :D
7.Tag kepada 15 folowers korang
 
ala,malas nak tag.tolong tolong.follower saya sekalian.
 
tag kedua oleh kak syifa :)
 

1 . Ape kah name belog anda dn kenape anda memilih name itu ?
life journey.sebab dalam blog ni,sy cerita pasal semua benda yang jadi dalam hidup saya



2 . Apekah Link Belog Anda Sekarang dan Bagaimane boleh timbul idea untok menamakan nyeaa seperti itu?
skyofdaheart.blogspot.com
kenapa?err.sebab dalam hati kita kadang kadang kita gembira,kadang kadang kita sedih.macam awan jugak.kadang kadang dia mendung,kadang kadang dia nampak cantik jea.subhanaallah :')3 . Apekah Method dalam penulisan anda
bebas.ikot mood.kadang kadang skema.kadang kadang poyo sikit.ngee


4 . Pernah terase nak hapuskan belog anda ?
tak penah!



5 . Pernah Tak Ahli Keluarge Anda Membace belog anda dan ape kate mereka ?
ahli keluarga?tak penah kot.




6 . Ape perasaan anda apebile org lain mengatakan bahawe anda punyee belog ini burok sedangkan masih ade yg mengatakan belog anda chantek ?
lain orang lain pandangannya.up to them! :)



7 . Bilekah anda mempunyei belog ?
tak ingat la bila.sory :(



8 . Siapakah Orang Pertame Yang Mengetahui Anda Mempunyai Belog?
nur izzati sharif :)

9 . Ape perasaan anda apebile orang asyex mengatakan tentang belog anda di sekolah?


takot kot.sebab nanti orang bercerita plak pasal entry entry dalam tu









No comments:

Post a Comment