About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, July 3, 2010

my own notebook

teheee!kawan kawan,saya suda ada notebook seniri.ngee.dulu dulu,kongsi dengan mak dan adek.skrg,tak perlu lagi.wahh.berlagak yer.winkwink.

even bukan saya yang pilih notebook ni,tapi i like it very much!credit to abg zery yang trbang ke kuala lumpur utk belikan satu utk saya.thanx!

notebook ni brand compaq presario CQ42.awal awal dulu,saya target warna putih.tapi,compaq xde putih.apple ada la,tapi kopak gak la kan kan.:)
notebook saya warna light brown.ada corak corak.saya suka!thankie!mummy and daddy,saya jaga dia baik baik okayy. :P


1 comment:

  1. assalamualaikum..

    wah! besnya ada notebook sendiri...compaq lak tue..amir guna acer je...murah..hehe..tapi banyak heng... oh ya..mesti cantik kan? kih3..kongsi ar gambar... :)

    ReplyDelete