About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Thursday, June 24, 2010

sahabat tapi macam orang asing

sumpah,aku terasa hati!
tak tau la aku yang terlebih emo atau apa..but frankly speaking,saya sgt2 berkecil hati dengan kamu.saya berani kerat jari yang kamu tak peduli pon kan kan?xpe.cukup la sekadar aku dapat luahkan perasaan aku kat sini and thanx to kaklong that cheer me up!really2 miss u.
mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.

mulut kata pedulikan semua tu,tak payah pikir dah tapi hati menangis. T_T




No comments:

Post a Comment