About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, May 22, 2010

nanges tengok cerita ni

selamat malam semua.lambat kot post entry ari ni.dah 12 lebih dah ni.act,baru lepas tengok cerita hindustan.haha!layan taww.tadi saja saja bukak youtube.then,terasa nak tengok cerita kuch kuch hota hai.lama kot tak tengok cerita tu.dah lupa jalan cerita.start tengok dari petang tadi sampai sekarang baru habis.plus makan+mandi+sembahyang semua sekali la.hihi.tersentuh oo jiwaku tengok cerita tuh.walaupun sebenarnya dah tengok,tapi tetap mengalir ayaq mata nii.dulu masa kecik kecik,selalu gila ulang cerita ni.sampai dialog dia pon dah boleh hafal *sumpah tipu:P. kalau dulu tu,lagu dia je boleh hafal kan,melampau gila kalau dialog hindustan tu pon dah hafal.winkwink




ha.ni dia.pada sapa sapa yang lupa sapa pelakon dia.tak payah la cerita sinopsis dia.tipu la kalau ada yang tak penah tengok cerita ni walau sekali.nampak sangat hulu.opps!terlepas plak.hiii.okeh.nyte!




sapa sapa boleh tolong tak?
tadi search jugak web yang senang
nak download movies tapi macam tak jumpa jer
anyone boleh tolong bagi web yang korang
penah guna ke?.
tak kisah la korean,english,japanese movies.
semua nak!pleasee!!


3 comments:

  1. klu korean.japanese..
    try bukak kt sini..
    http://www.asianrice.tv/
    http://www.mysoju.com/

    klu english..
    bley bukak kt
    http://www.syok.org/

    try lee..
    hehee;))

    ReplyDelete