About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Sunday, May 23, 2010

matrikulasi teknikal pendang

kawan kawan,saya akan ke kolej matrikulasi pendang.fullstop.tanak pikir panjang lagi dah.this is my final decision.makin nak elak matriks,lastly tu yg saya akan pi.okay.

kalau korang,mesti korang buat benda sama kot.sebab,nak tunggu result upu dapat bulan julai tapi intake dia bulan december.lama taw.ntah dapat ke tak.nisa memang bodoh kurang pandai sket.sebab tu,semua dia tak dapat.adek adek,jangan ikot dia taw.:)

act,maybe ini second intake for matriks kot.takpe,berusaha gigih kat sana pulak kan.daftar ari rabu ni.tak bawak lappy kot.so,blog dan fb akan bersawang skit la.takpe takpe.for my future kan.

janji utk diri sendiri:belajar rajen rajen,tanak main main lagi.exam,buat elok elok even ragu ragu sket dengan kebolehan diri seniri.taknak susahkan mak.sebab dah tau betapa susahnya nk masuk uni sebab main main masa spm.belajar dari kesilapan masa lampau.

kawan kawan,doakan saya ya.perlukan sokongan dan doa dari anda semua.kalau nak contact,msg hp jer ya.hee :)

akan update selagi boleh.
besok nak kena buat ic(yg lma hilang),bukak akaun,shopping!jom jom jom~



4 comments:

  1. goodluck dear~~
    stdy leklok k??;)
    grab da chance ok!!
    take care!!
    =D

    ReplyDelete
  2. kat matrik kene stdy smart tau..jgn byak2 maen2..ok dear..?? hik33

    btw, ade awrd utk anda..tahniah..toink3.. :P

    ReplyDelete
  3. kak syifa+bintang hati+aisya:thanx so much..sgt2 menghargai wish dr kamu semua..xkn sia2kan peluang yg ada..thanx!pray for my succcess kay.. :)

    ReplyDelete