About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Thursday, May 20, 2010

babai my bestfriend!

hai.hai.malam ni nk buat entry esp to my beloved friend yang dah nak bertolak ke PJ besok.ari sabtu dia daftar masuk UIA utk asasi kejururawatan.sangat-sangat sedih sebenarnya.sebab kami kenal sejak tingkatan empat masa dia masuk untuk form 4 baru.masa tu,kami tak rapat sangat.biasa2 je.tapi lama-lama bila dah berkawan dengan dia.dia sangat la baik orangnya.tak penah nak marah orang.pemurah.tak penah tinggal solat.saya sangat sayang dia.kami jadik lagi rapat lepas dah habis SPM ni.sebab rumah dekat dekat.dia ada lesen.selalu la kuar sekali.semua benda buat sekali.mostly,mana-mana yang dia nak pi dia akan ajak saya taw.bila dia dapat asasi kejururawatan dekat UIA,dia confuse nak pi ke tak.then,dia decide nk pi.saya dah hilang sayap saya untuk pi mana-mana.bukan sedih sebab xdpt kuar mana-mana dh.tapi,sedih kenangkan bila lg kami boleh cmni kan.boleh kuar sama sama lg kan.mana tau dia dah jumpa kwn baru ke.lupa saya.hehe.gegeh kot.

to my friend,nur izzati sharif:
belajar rajen rajen naa.dapat pointer elok,boleh tukar course.hihi.jaga diri baik baik.jangan gatal gatal cari tok arab kat sana lak taw.nnt ada org sedihh. jangan lupa kat kami taw. nnt kami da mslh,kami kol zati naa.zati pon sama.you will always have my shoulder to cry on. saya sayang kamu sangat sangat.halalkan makan dan minum kami  :))








goodbye to you my trusted friend
we've konwn each other since we were nine or ten
together we've climbed hills and trees
learned of love and abc's
skinned our heart and skinned our knees



4 comments:

  1. xpe dear.
    cuti2 u all hangout la same2 nnt...=)

    ReplyDelete
  2. nissa,, u ni suka wat i nangeh taw... huhu.. u wt ceni,, rsa cm xnk plak p uia 2... huhu... xpa la... nt kta hangout lg... will miss u soooooo much... huhu... u pun,, kwn yg bek... mmg xnyesal knai u,,, akan i knang u slamanya... :((((... mntak maaf wat salah silap n halalkan mkn minum n suma yg pnah nissa bg kt kmi... kim slm kt mummy....

    ReplyDelete
  3. huhui.
    izzati..bestnya dpt kos tu.
    dulu mmg seriously nak kos tu.tp tak leh apply. :)
    blaja leklok naa..

    nisa~
    tape2.nnt msing2 pi blajaq.cuti jmpa lah. cheer up.. :)

    ReplyDelete
  4. nard:oke2..tapi sedeyy.

    zati:hehe..tak bermaksud nk buat u sedeyy..tapi,mmg i sedey pon..take care!

    kak yan:insyaallah..thanx!

    ReplyDelete