About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Monday, July 18, 2011

Sekian lama menyepi.

Assalamualaikum.

Lama dah tak berblogging di blog ni. Banyak benda berlaku. Baik dan buruk. Itulah kehidupan. Kadang kadang kita di atas dan kadang kadang tersungkur ke bawah.

Result dah keluar, Tawaran belajar pun dah dapat. Alhamdulillah. Mimpi ngeri selama beberapa bulan ni dah hampir berakhir bila dapat tawaran sambung belajar. Terengganu,tunggu saya. InsyaAllah,panjang umur dan murah rezeki,sampai la saya di bumi terengganu bagi meneruskan sisa sisa perjuangan menuntut Ilmu Allah.
Universiti Malaysia Terengganu, dalam kos Degree in Computer Science. Saya bersyukur even sebenarnya Uni itu tidak pernah saya pikirkan sebelum ini. Diharapkan perjuangan menuntut ilmu ini mendapat barakah dan sokongan dari semuanya. Doakan yang terbaik untuk saya. Thank youuuuu.

P/S: Sapa nak pesan keropok lekor nanti,jangan segan segan nak pesan yeeeee,

BYE !


2 comments:

  1. tahniah weyh!semoga Allah memudahkan urusan hg dimana jua hg berada..belajar baik2..aja aja fighting! =)

    ReplyDelete
  2. tahniah:)beljr kecek ganu la nanti tu:P

    cousin sy ade jgk stadi kt sane....dah msk da ritu gune result spm:)

    ReplyDelete