About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, February 12, 2011

chemo-race :)))

assalamualaikum ! peace yawww :)


seperti sedia maklum,hari ini hari sabtu dan hari ni saya tidak cuti. sebab saya ada kelas ganti. raya cina dah cuti lama kan. so, ganti lah ! and todayyy, saya kena explorace yawww. haishhhh, serius penat. setelah sekian lama saya tak berpeluh peluh macam lepas lari 5000m. today, saya kena ! PENAT ! explorace yang sangat mendera yawww. start dari depan pejabat HEP lari pi tutorial class, cari pulak tempat tak jumpa jumpa. naik library, turun cafe, padahal tempat dia kami dah pi awal awal. sigh. lari pi pondok guard, court basketball, naik pulak lab kimia tingkat atas sekali. chooiiiiiiiiiiiiiiiiii. gila doe ! sampai nak muntah muntah saya ni. but seriusly, its fun. rather than having it in the lecture hall. thank you thank you thank you. thank you my groupmates, Tuan Termizi, fasililtators. thousand of thank you. to tell you the truth, i hate this kind of stuff. those explorace bagai. tapi, not bad, i guess :) thats all yawwww. till then :)

assalamualaikum

No comments:

Post a Comment