About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, February 4, 2011

berdiri di atas kaki sendiri :/

assalamualaikum.

sebelum aku post apa apa kat sini. pls, sapa pon jangan la terasa hati. plus, tak payah nak bawak mulut merata-merata. doesnt make any sense sebab sikit pon aku tak heran. kejam kan. last two weeks, aku tak tau pasaipa. tapi, aku sangat sangat takdak mood time dekat kolej. hm, ntah la. rimas, serabut dekat few people around me. i dont know why but seem like this person really annoyed me ! Ya Allah, dia sangat sangat lah membuatkan aku rasa macam nak jerit "weh,tak nampak ke aku tak suka hang ? awat yang buta sangat ?" tapi, kesabaran aku sangat sangat lah tinggi sampai kadang kadang tu sebab terlalu bersabar, aku sendiri yang menangis. why ? sebab geram sangat and aku tak dapat nak luahkan pada sapa sapa. sakitnya hati ni. tapi, ya. masih bersabar dan bersabar. mungkin ada yang perasan mungkin ada yang tak. tanya la kawan sekolah aku. i really dont like to hate people but once i hate you, is hard for me to accept you back even if you are my roomate. opps ! one free advise for you, pls dont be hypocrite. if that is yourself, just show it. dekat bilik buat lain dekat luar lain pulak. tolong la weh. people will think that im on the wrong side. not you,idiot ! buat muka tak bersalah ja pandai. benci. aku jarang nak post dekat blog aku pasai benci membenci ni. so ,please. stay away from me ! sumpah, aku rimas. i DON'T want to do anything with you anymore. aku boleh ja nak buat semua benda sendiri. awat hang takleh. please lah ! penat. serius ni, im tired of all this drama. just stop it, could you? be yourself and if you can,change into a better person not worse person. kalau hang rasa nak pi mengadu dengan sapa sapa pon. silakan. my pleasure but jangan lupa suruh that person tanya aku jugak. tak baik tau dengar sebelah pihak ja. haha. im not going to do this without any solid reason. taktau lah hang baca ke tak. none of my business ! so,everybody jangan la anda terasa yaa.sorry. sekadar meluahkan rasa hati yang semakin argghhh ;/




3 comments:

  1. nanti ada masa, aku cerita naa tapi angah tak kenai pon sapa dia. lucky person i met in college. sigh :(

    ReplyDelete
  2. harap kamoo bersabaq ya . adab manusia :)

    ReplyDelete