About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, July 16, 2010

menghitung hari..

dear diary..

nisa sedang menghitung hari untuk peperiksaan.
nisa juga menghitung hari untuk balik rumah.
dalam takot,ada gembira jugak.
boleh tak kalau nisa tanak amik exam.
nisa nak jadi pengawas peperiksaan je.
sila ketawa. :P

nisa baru lepas study chemistry.
nisa frust dengan markah kuiz kimia.
nisa rindu blogging.dua hari dah tak jenguk sini.
ngee.blog kan teman baik nisa.

semalam,nisa sembang lama gila dengan aqilah.
aqilah baca blog ni kan kan.
sila senyum,aqilah yusof.hehe.
aqilah,nanti kalau baca blog ni lagi,jangan lupa komen taw.
hehe,gedik kan.
nisa rindu aqilah banyak banyak.
rindu nak gelak gelak.
rindu nak nangis nangis dengan aqilah.
rindu nak share problem dengan aqilah.
aqilah rindu nisa tak?

esok sabtu.
tapi nisa tak cuti,ada bengkel.
macam hari biasa gak la.
takpe la.ilmu kan.
sabar yer nisa.
struggle!

laptop nisa nie merajok dengan nisa.
dia tanak cakap.
bisu.
bila nisa bukak lagu.
takde sound
hampeh T_T

dalam hati ada cinta T_T



No comments:

Post a Comment