About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Saturday, May 15, 2010

entertaining


salam,semua!baru-baru ni ada bukak youtube.saja-saja tengok video2 dalam tu.terjumpa dengan video opening AIM17.ahha.walaupun dah tgk live kat tv.tapi,bila tgk balik.masih mampu ketawa.ngee.maybe sebab diorang nampak sangat natural.gandingan Afdlin Shauki dgn Adibah Noor sangat-sangat sesuwai.hehe.afdlin dengan imej noh hujan(betol tak eja nama dia?).adiabh lak dengan imej meet uncle hussein.sangat menjadi dengan nickname diorang.tak macam af.lawak sangat-sangat nampak palsu.sory!:))

nak tengok tak?





hee.sangat-sangat suka!lagi satu time afdlin shauki balas balik kantoi zee avi tuh.hahaha!tajuk dia,kantoi wateva!lawak kot!rasa-rasa la kan aim17 nampak sangat boring kalau takde diorang.




        nahhh~







ahha!saja nak share something interesting.winkwink.enjoyy! :))


1 comment:

  1. salam..
    lawak la pulak muka
    mamat sorang ni..hu hu

    ReplyDelete