About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Friday, August 13, 2010

pejam celik pejam celik

bloggers!
cepatnya masa berlalu.masuk hari ni dah dua hari umat islam berpuasa.alhamdulillah.pejam celik pejam celik jugak,esok saya suda harus pulang ke matrik!oh tidak!nak bukak puasa kat rumah lagi.hmm,cepat cepat la habis belajar. :(
minggu depan ada kuiz!physics and chemistry.OMG!study pon like bengong bengong lagi.dah nak kuiz?WTH?memang nak suruh dapat 0 marks kah?oh oh.kembali stress lah minggu depan dengan segala macam kuiz yang ada.chemistry like berturut turut for two weeks!sir,madam please!postpone lahhhhh :(
Weekends was totally great even rasa kejap sangat tapi best!dapat berbuka dengan beloved family.guess what?my lil brother pon balik oh.so,mak taklah sunyi sangat this weekend.anak anak dia yang comot balik kan kan.how i miss him.rasa dah dekat two or three weeks tak jumpa my brother.oh,rindu nak bergaduh dengan dia kot!winkwink.
how about the latest examination that i had faced?the result akan dapat next week.sama sama la warga kolej matrikulasi teknikal kedah rasa kecut kecut perut ehhh.ngee.but,im very very and totally sure that my math was like LINGKUP!bagus tak?bukan nak bagi alasan,tapi due to those week yang kena admitted tuh,dah berapa tajuk yang i macam lost sekejap.bertambah tambah dengan penyakit malas.kalau ikutkan,memang soalan dia dalam kategori senang la juak.tapi,dah tak study,tak dapat lah!sorry,mum!sorry,Puan Fazilah!i had dissapointed both of you! :(
banyak dah rasanya membebel depan lappy nie.sebab dah berpuluh puluh kali sejak minggu lepas,bila bukak takde idea nak tulis.asyik modified dengan blogwalking.so,kinda many things to write~
sorry,followers! :)
have a great day and blessed month! :)(:


No comments:

Post a Comment