About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Thursday, July 8, 2010

weekends!

hye guys!i'm blogging in the evening.well,its weekend!so,esok xde kelas.ari ni online puas puas.pastu,ngadap buku pulak k.tadi tutorial kimia abis lewat sikit but alhamdulillah,nisa sangat paham apa yang Puan ajar tadi,thanx madam!nisa tgh struggle untuk fizik dengan math.masih di ambang BLURR yang sangat maksima.akan menggunakan this weekend wisely.tapi,masih taktau nak mintak tolong dengan sapa.my roomate yang cerdik pandai,si zue balik rumah plak.ish3.dugaan.takpe takpe.kita cari orang lain plak naa.okayy.tgh lepak2 kat bilik setelah seminggu mengalami minggu yang sgt rushing and packed schedule.even,sebenarnya tiap tiap minggu macam tu.kan kan.sapa duduk matrik tau la.huh!
okay.tanak blogging dah! nak main cafe world.ngee!


1 comment: