About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Tuesday, July 6, 2010

tekanan semakin terasa

penat.penat.penat.
kalau boleh balik sekarang,dah lama aku cabut.tak larat.
pagi petang siang malam kelas memanjang.ten!
banyak lagi tajuk tajuk yang tak terkampui.
waaaa!
nak kawen jae tros,boleh?
hehe.
kinda missing those people.friends who always there when im sad.
oohh!i miss soksekian 0509!



my lovely girlfriends!






okay.done bout them!cerita pasal benda lain plak eh?
malam ni,as usual ada kelas.tapi,lainnya sebab dah tukar fasilitator and dah tukar kawan kawan sekelas. i dapat dekat BT06,alhamdulillah.bila check check balik.sama dengan my current classmate.fuhh!lega kot.xde la rasa nak kena bermesra mesra alam dengan orang yang kita tak kenal kan.dapat dengan aida and balqis.weee.malam ni,kimia.yes!yes!sekarang,i dah stat minat kimia taw and kinda dislike fizik.susah kot :(
i jugak tengah berusaha untuk membaikpulihkan my mathematic.betul ta ayat bm i?wakaka.dah boleh sesuaikan diri disini.lega.alhamdulillah.kuliah.tutoria.praktikum.best kot.cuma yang tak best,keja macam tanak habis di tambah tambah dengan nisa yang pemalas.lagi la.kan kan. okay.dah cukup kot.7.00pm already.daaaaa! :D

No comments:

Post a Comment