About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Wednesday, June 16, 2010

kawan jadi bf?

kawan jadi bf,boleh ke?
ntah la,bukan nak cakap salah ke apa.tapi,its weird la.for me,kalau kita dah anggap dat person kawan kita,macam mana nak jadi bf pulak kan?can u imagine,orang yang kita selalu cakap jerit jerit.sembang kuat kuat.tiba tiba jadik bf kita?gayut tepon lama lama.cakap lembut lembut,euuww.

lain la kalau memang dari zaman sekolah kita jarang bertegur sapa dengan dia.boleh jadik kita minat or dia minat kita.hehe.takpe.it is just my opinion.byk kawan kawan saya pon macam tu.tapi,saya suka tgk mereka.saya sentiasa doakan depa depa tu sampai ke jinjang pelamin.cewahh!aminnnn~

rasa rasa kenapa saya post tentang benda ni.ohh tidakkkk! :(



No comments:

Post a Comment