About Me

My photo
anyone can catch your eyes,but it takes someone special to catch your heart and i haven't found it yet. (",)

little words


ShoutMix chat widget

Monday, May 24, 2010

sakit kaki jalan jalan

okayy kawan kawan,
tadi kan macam macam benda kena settle dan alhamdulillah dah settle pon.saya kan dah nak masuk belajar balik.tehee.first thing,pi buat ic baru.haha.masa awal masuk tu,tak cukup cash nak bayar denda.kuar pulak pi tekan duit.patah balik.ramai kot.then,dah sampai turn tangkap gambar.kena tukar tudung.huhu.dah la kena pakai tudung diorang yang macam ekin tu.sumpah tembam gila.ish.takpe la.sapa suruh pakai warna cerah tadi.haha.then,pi bukak bank.first first ingat kena bukak akaun BSN then bila dapat reach pejabat matriks tu.kena bukak akaun bank rakyat plak.hampeh tol.takpe takpe.sabar je.maknanya,saya bukak dua akaun tadi.haha.penin tol.then,mula la pi shopping.penat gila kot.kaki dah sakit sangat dah.sampaikan ajak mak balik jugak walaupun ada lagi benda benda penting yang belum dibeli.takpe,esok masih ada.haha.kalau dah sakit kaki,malas betul  nak shopping.nanti beli halai balai(haha) je.okayyy.tu je kot.tanak tulih panjang panjang.mak nak guna lappy lak.almaklumlah lappy kongsi.lambat lagi nak dapat lappy seniri.haha,okeyy.daaa (:


1 comment: